Skridskokul 28/11

Äntligen är det dags! På lördag klockan 10:00 kör vi säsongens första skridskokul. Det milda vädret gör att vi tyvärr inte kan vara utomhus på bandyplanen, men vi har istället fått en möjlighet att vara inomhus i ishallen på Östermalms IP.

Skridskokul är på väg mot en ordentlig succé. Under förra vintern så hade vi som mest vid ett tillfälle 25 deltagare. Till vinterns upplaga av skridskokul så har vi redan långt över 60 anmälningar!

Att vi är så många innebär dock en utmaning när vi nu (tillfälligt) behöver flytta inomhus. Som läget är med Covid-19 så kan vi inte samla +60 barn och ett tiotal ledare samtidigt inne i hallen. Därför gällande följande vid det första tillfället:

Grupp 1 10:00 – ca. 10:35. Samling 09:30 utanför ishallen
Skridskogruppen, samt de barn som inte är anmälda till någon grupp och är födda 2016-18.

Grupp 2 ca. 10:55 – 11:30. Samling 10:15 utanför ishallen
Bandygruppen, Skridskolek, samt de barn som inte är anmälda till någon grupp och är födda 2010-15.

Pga Covid-19 så kommer vi vid det här tillfället inte att släppa in några föräldrar i ishallen. Det är ett tråkigt beslut att behöva ta, men nödvändigt för att vi ska kunna genomföra första tillfället, och för att slippa skjuta upp starten av skridskokul ytterligare en vecka. När vi återigen kan vara utomhus så är ni föräldrar välkomna.

Vi har medvetet lagt en längre paus i mitten för att vi på ett säkert sätt, med korrekt avstånd, ska kunna byta plats på grupp 1 och grupp 2.

Vid frågor, kontakta Finn Persson.