Spela ungdomsbandy i Djurgården

Vill du och ditt barn bli en del av Djurgårdsfamiljen och spela bandy på Östermalms IP? Den möjligheten finns vintern 2020/21! Vi har startat upp ett ungdomslag med spelare födda 2011-14.

Vi välkomnar både flickor och pojkar som är sugna på att spela lirarnas sport, bandy. Det krävs inga större förkunskaper, men det är bra om ditt barn har viss vana av att hantera en klubba och åka skridskor.

Träningstider är 17:30 – 19:00 på måndagar. Plats är bandyplanen på Östermalms IP. I väntan på att det ska bli kallare ute och vaktmästarna ska kunna göra is på bandybanan utomhus så har vi fått några tider inne i hockeyhallen på Östermalms IP.

På lördag (21/11) har vi träning inne i hallen mellan 10:00 och 11:30. Om du och ditt barn vill vara med så hör ni av er till Finn Persson. Telefon 073 999 76 86 eller mail bandyskola@difbandy.se.

Tills vidare så genomför vi de planerade aktiviteter som vi har för ungdomsverksamheten, utifrån de rekommendationer och restriktioner som finns från Folkhälsomyndigheten, regeringen, Riksidrottsförbundet och Svenska Bandyförbundet. Kommer det nya direktiv så är vi beredda att snabbt ta nya beslut utifrån dessa.

/Finn Persson, ungdomsansvarig