Vinterns första skridskokul!

På lördagsförmiddagen var det äntligen dags för vinterns första skridskokul! Efter att ha fått vänta alldeles för länge (de första tillfällena ställdes in på grund av isbrist) så fick barnen komma ut på isen!

Det är fortfarande några dagar bort innan isen är helt klar ute på bandyplanen, därför fick vi hålla till inomhus i ishallen idag. Det innebar att gruppen fick delas i två där varje grupp fick ungefär 35 minuter var ute på isen. Allting flöt på väldigt bra och både ledare och barn hade en bra förmiddag inne i hallen.
Totalt var det 43 barn på plats. Drygt 2/3-delar av alla barn som är anmälda totalt och som en jämförelse mot förra vintern så är det en stor ökning av antalet deltagare. Då var vi som mest vid ett tillfälle 24 barn.

Känslan har varit att skridskokul är snäppet vassare än förra vintern, en känsla som förstärktes idag! På ledarfronten så är både Finn Persson och Emma Törnkvist kvar. Dessa har kompletterats med två vassa nyförvärv: Safia Djemili och Sara Rahiminejad. Båda är likt Emma konståkare i grunden, och två riktigt bra tillskott till ledargruppen. Magnus Forslund kan inte räknas som nyförvärv, men han kommer också att vara en del av ledargruppen framöver (dock frånvarande idag). Denna femma stöttas upp av spelare från vårat A- och B-lag.
Ett extra tack till A-lagets lagledare Charlotte Edbom som hjälpte till vid sidan av isen idag!

Nu hoppas vi kalla dagar och nätter så att isen kan bli klar ute på bandyplanen till nästa vecka.