DIF Bandy startar juniorlag till säsongen 2020/21

Till säsongen 2020/21 tar Djurgården nästa steg i sin utveckling som förening! För snart tre år sedan flyttade vi tillbaka till Östermalms IP. Ifjol startades skridskoskolan upp. Den här säsongen har vi styrt upp och fått bättre struktur på skridskoskolan och till nästa säsong startar vi upp ett juniorlag!

Vi har en plattform med barn som deltagit i våran skridskoskola under vintern, men söker fler spelare som vill vara med och spela världens läckraste idrott: bandy! Laget kommer att bestå av spelare i åldrarna 7-10 år, och tanken är att i alla fall anmäla ett 5-manna lag till seriespel. Skulle laget till slut bestå av så många spelare att vi kan anmäla flera lag så kommer vi att göra det. Vi vänder oss både till flickor och pojkar som vill vara med och spela. I början kommer vi inte att ha barnen indelade i flick- och pojklag utan alla kommer att spela och träna tillsammans i ett juniorlag.

Om det här låter intressant för dig och ditt barn så får ni gärna komma ner och prova på bandy i samband med våran skridskoskola på lördag. Ni kan antingen anmäla er via mail till bandyskola@difbandy.se, eller direkt på plats på Östermalms IP.

Skridskoskola lördag 8/2 09:00 – 10:00 på Östermalms IP