Vinst mot Gustavsberg på annandagen!

Bandyuppsnack på hovet

Coach och Kaup hade lovat 2 poäng när dom snackade upp matchen på Hovet. Men det började lite nervöst till inramningen från Djurgårdsfansens ramsor. Vi skapar många målchanser men “Gurra” lyckas stressa oss till misstag. 0-1 kommer också på en bjudhörna från oss när Anton Engström lyckas skjuta mål.
Vi kan ganska snabbt kvittera till 1-1 genom Johan Nilsson, fint framspelad av Strömbäck.
Gurra kan åter ta ledningen efter dryga 20 minuter efter en lyra där vi missar i markeringsspelet.
Återigen kommer kvitteringen ganska snabbt och det är Strömbäck som dunkar in ett långskott.
2-2 står sig till halvtid och känslan är att vi skapat mycket mer chanser i spelet men också bjudit på en del misstag på egen planhalva.

Tidigt i andra kan Gurra åter ta ledningen genom Norevik på hörna.
Ännu en gång är vi snabba på att kvittera, Kaup får äntligen utdelning efter framspelning från Idlund. Äntligen är det dags för DIF att ta ledningen- Strömbäck med ett lyft från egen planhalva som seglar in i mål. Gustavsberg viker inte ner sig och kan på en hörnvariant sätta 4-4 med ett skott i underkanten av ribban genom Engström.
Det var sista gången laget från Värmdö fick måla denna kvällen.
Tre mål på åtta minuter gör att vi skapar en trygg ledning med 7-4. Skott från kapten Remmen, hörna från Nilsson och långskott från Strömbäck.
Timeout från Gurra men det är DIF som kommer ut starkast efter den.
Johan Nilsson gör sitt tredje efter 70 min. 20 mållösa minuter går innan Kaup bjuder på två genomåkningar i slutet som totalt ger oss 10-4!