Norrtelje besegras på bortaplan

Tillbaka på vinnarspåret efter två plumpar i boken!
Norrtelje, som av många tippas i botten av tabellen, har visat fin form. Samtidigt hade DIF flera spelare otillgängliga och det var ovisst inför matchen.

Första halvlek är relativt jämn och det skapas chanser åt båda håll. Men målvakterna spelar väldigt bra och ställningen är länge 0-0. Efter en halvtimma vinner Remmen en luftduell(!) och får fram bollen till Loheden som helt ren kan runda målvakten. Det står sig halvleken ut.

Andra halvlek hinner knappt starta (17 sekunder) innan vi kan utöka ledning, Loheden igen.
Ett par minuter senare trycker Stömbäck in 3-0 på hörna och vi har kopplat greppet om matchen.
Det dröjer fram till minut 83 innan matchen avgörs helt, när coach(!) gör 4-0 på ett friläge.
Kapten Remröd sätter 5-0 innan klockan når 90 min. På övertid fintar Samuel bort ett par motståndare i offensivt straffområde innan Norrteljes Blom får nog och kör över honom. Straff och Loheden sätter sitt tredje. 6-0 och matchen är slut.