Skridskokul är igång igen efter jul och nyår

Efter några långa veckor då jul och nyår har stått lite i vägen för Skridskokul så startade verksamheten upp igen igår, lördag.

Snön som kom under natten bäddade in Östermalms IP på ett väldigt vackert sätt och gav det en riktigt härlig vinterkänsla. Och känsla för skridskoåkning var det verkligen på de cirka 50 barn som närvarade på lördagsmorgonen. Utvecklingen som de har haft på bara fem tillfällen är fantastiskt rolig att se! Snart får killarna i A-laget som på Skridskokul tjänstgör som ledare, också börja vrida lite på nacken, för vi har flera unga förmågor som vill ta deras platser i laget om några (okej, än så länge ganska många) år!

Nytt för gårdagen var att vi lät mellangruppen prova på lite bandy för första gången. Det blev en mjukstart där sista tio minuterna ägnades åt att prova hur man driver bollen framåt med klubban som hjälp, och även att slå lite passningar. Och var det inte så att bandyprofessor Forslund gick in och gjorde en Dallas eller två på slutet?!

Ni har väl förresten inte missat att ni kan följa Skridskokul och resten av våran ungdomsverksamhet på Instagram: @difbandy_ungdom.