Förlust i dagens träningsmatch

Dagens träningsmatch mot Uppsala BoIS slutade tyvärr med förlust, 6-1. Naturligtvis ingen topprestation, men samtidigt ingen match vi kommer dra allt för stora växlar av.

Djurgårdens laguppställning för dagen bestod av de bästa spelarna som var tillgängliga. Det innebar en startelva och Magnus Forslund på bänken. I försvaret vikarierade Simon Ehlton som libero. Resterande fyra femtedelar av försvarslinan andades nostalgi med comebackande Daniel Eriksson och Lars Samuelsson till höger, och Finn Persson och Eric Runbäck till vänster.

Djurgården tar ledningen med 1-0 genom Anton Dahlberg efter 6 minuter. Några minuter senare tvingas Sebastian Leidstedt utgå vilket gör att sista 75-80 minuterna spelas utan avbytare.

Det gör att resterande del av matchen blir lite som den blir. Båda lagen skapar en del chanser, men Uppsala har bättre effektivitet och drar iväg till slutresultatet 6-1. DIF avslutar matchen med en spelare kort efter ett rött kort på Eric Runbäck som åker på en tveksam utvisning och sedan i frustration ifrågasätter domslutet.

Nästa helg spelas nästa träningsmatch då GT/76 står för motståndet i Gubbängens skridsko- och bandyhall.