Info om skridskokul

Nu har vi kommit halvvägs in i oktober, vilket gör att det bara återstår en månad innan det är dags för vinterns första skridskokul! Nedan följer lite ny information om vinterns aktiviteter.

Idag var Finn Persson förbi hos Svenska bandyförbundets representant Johan Eriksson och hämtade upp lite material till vinterns skridskokul! En beachflagga så att ni ser klart och tydligt var vi befinner oss, samt ett helt gäng med bandyklubbor för utlåning till de som i vinter kommer att vara med i bandygruppen.

Vi har också tagit beslutet att utöka skridskokul med en grupp jämfört med förra vintern. Skridskogruppen och bandygruppen är kvar sedan tidigare, men med tanke på att hoppet mellan dessa grupper blev väldigt stort bestämt att vi kommer ha en grupp mellan dessa grupper: Skridskolek för de i skridskogruppen som har kommit lite längre i utvecklingen, men som inte vill spela med klubba och boll.
Vi kommer att hålla grupperna på mellan 15-20 barn per grupp. Skulle vi se att det finns behov av det så kommer vi jobba för att utöka till en fjärde grupp under säsongens gång.

Här anmäler du dig till skridskokul.