Vi startar upp skridskokul igen!

Äntligen! På lördag 23/1 så startar skridskokul upp igen efter det ofrivilligt långa jullovet!

Vi kör som vanligt mellan 09:00 – 10:00. Se till att vara på plats 10-15 minuter innan vi drar igång.

Lite att tänka på nu när vi startar upp:
– HÅLL AVSTÅND TILL VARANDRA. Det går inte att poängtera nog många gånger. Håll två meter mellan varje sällskap när ni är utanför isen. Gäller både er föräldrar under träningens gång, men framför allt innan vi börjar. Ombyte till skridskor görs vid bänkarna och avbytarbåsen, och även då är det två meter mellan varje sällskap som gäller. Så när ni har hjälpt erat barn att snöra på sig skridskorna; ta era grejer och flytta er så att nästa sällskap kan komma fram och sätta på sig skridskorna.
– Ute på isen så kommer vi fortsätta med att dela upp gruppen i lite mindre grupper om cirka 8 – 10 barn. Vi kommer också minimera kontakt som inte är nödvändig. Till exempel om det behöver hjälp med kläder eller liknande så vill vi att ni som föräldrar finns i närheten av erat barns grupp så att ni kan hjälpa dom med det. Självklart så hjälper vi erat barn att hålla balansen eller om de har ramlat och så vidare.

Vi ser jättemycket fram emot att starta upp skridskokul igen, och det ska bli fantastiskt roligt att träffa er och era barn igen på lördag!