Ungdomsverksamheten fortsätter växa!

Våran ungdomsverksamhet fortsätter att utvecklas och att växa! Både till Skridskokul och till ungdomslagen får vi in nya killar och tjejer som vill åka skridskor och prova på bandy.

Skridskokul ligger stabilt numera på över 60 deltagare per tillfälle. Det är en fantastiskt fin utveckling vi har haft under de senaste tre åren och att det är flera som kommer tillbaka varje vinter tyder på att vi gör någonting bra och att vi har hittat ett koncept som fungerar!
Utvecklingen som alla killarna och tjejerna har haft under vintern är fantastiskt rolig att se. Från att i vissa fall knappt kunna stå upp själv till att obehindrat ta sig fram på egen hand!

Även våra ungdomslag växer och blir större! De senaste tillskotten är några killar födda 2010 och 2011, vilket öppnar upp för att vi förhoppningsvis kan ha ett lag i U13 (spelare födda 2010 och yngre) till nästa säsong.

Så här med ungefär en månad kvar av säsongen så är det också glädjande att se att vi, trots att det är första säsongen med lag i seriespel, står oss väldigt bra i förhållande till våra kollegor i Stockholm och Mellansverige.

Vi vill alltid få fler spelare till våran verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss om din son eller dotter vill prova på att spela bandy.