Två förluster, en oavgjord

DIF-Falun, 4-8. Efter en välspelad första halvlek går blåränderna till halvtidsvila i ledning 3-2. Andra halvlek blir gästernas då masarna straffar hemmalaget hårt på omställningar.

LBK-DIF, 5-3. “Den uppskjutna matchen” spelades på ett blåsigt IP i Ljusdal. Första halvlek slutar 3-1 till LBK. Efter 4-1 målet vaknar blåränderna till och reducerar till 4-3. Kvitteringsmålet hänger i luften. Istället så kan LBK utöka till 5-3 med minuterna kvar att spela.

KVBS-DIF, 5-5. En knackig första halvlek där hemmalaget leder rättvist med 3-2 i halvtid. Andra halvlek är dock en total scenförändring där blåränderna äger boll med stor delaktighet. Det resulterar i ledning 4-5 fram till matchminut 87 då KVBS får en drömträff som fastställer resultatet 5-5.

Efter 15 spelade omgångar har blåränderna 15 inspelade poäng. Det vill säga ett poängsnitt på 1p per spelad match. Det ger oss en 9:e plats i tabellen, samma som söderlaget Tellus.

Nästa uppgift blir serieledarna IFK Kungälv hemma på Östermalms IP 27/1:a kl:18.

Redan dagen efter så möter vi Surte i Gubbängens skridsko och bandyhall kl:13.