Tillbaka på hemmaplan!

Det har förlupit många dagar sedan senast, men på söndag är äntligen föreningens A-lag tillbaka för spel hemma på Östermalms IP i centrala Stockholm. Och vad passar då bättre än att laget ställs mot våra eviga antagonister från Sollentuna, Helenelunds IK?

Men det är faktiskt inte bara A-laget som spelar på Östermalms IP under helgen. Under en intensiv helg så kommer alla föreningens lag och spelare på något sätt vara aktiva ute på isen.

På fredagen börjar det med träning för vårat ungdomslag vid 17:00. Efter att de har klivit av så spelar B-laget sin andra match för säsongen i division 3 då Ulvarna kommer till Östermalms IP. Matchen börjar 19:00.

Under lördagen så kommer det verkligen vara full fart ute på bandybanan: 09:00 drar vi igång vinterns andra Skridskokul. Premiären förra helgen kan enbart beskrivas som en stor succé med totalt 81 deltagande barn! En KROSS jämfört med våran högstnotering från förra säsongen då 53 barn besökte Skridskokul vid det tillfället som drog flest deltagare.
Efter Skridskokul är det dags för föreningen att arrangera sitt första poolspel någonsin då Hammarby IF, Helenelunds IK, GT/76 IK och Gustavsbergs IF kommer till ÖIP för matcher mot Stockholms stolthet. Det är vårat U9-lag (barn födda 2013 och 2014) som spelar den här lördagen i 5 mot 5, och blåränderna har matcher klockan 10:00 och 11:30.

Och sedan avslutas som sagt helgen med A-lagets match mot Helenelund på söndagen. Avslag 17:00.

Som synes så finns det flera goda anledningar att besöka Östermalms IP under helgen!