Slutet gott!

Säsongens sista match är spelad. Resultatet och känslan efter matchen blev bäst tänkbar. Seger 3-5 mot ÖSK.

En jämn första halvlek där få chanser skapades åt något håll. 1-1 i halvtidsvila kändes rättvist.

Andra halvlek blev något helt annat. ÖSK satte fart från start och började skapa lägen. 2-1 kom tillslut på hörna. Blåränderna såg ut att tappa det egna spelet med boll fram till Arvid Kjellberg fiskade upp en boll på kontring för att kvittera till 2-2. Därefter klev Julius Abselson in i matchen med två mål efter varandra. ÖSK reducerade till 3-4 med dryga tio minuter kvar att spela. Sen var han framme igen, Julius Abelson 3-5. Med det målet sätter han punkt för matchen och årets säsong i bandyallsvenskan.

Föreningens mål inför säsongen var att hålla sig kvar i allsvenskan utan negativt kval. Utfallet blev 23 inspelade poäng, en stabil 8:onde plats i tabellen. Fantastiskt! (6 poäng före Tellus)

Nu börjar förberedelserna inför säsongen 24/25. Den här gången har vi gott om tid att bygga laget och föreningen ännu starkare då vi lärt oss vad som krävs.

Föreningen vill tacka alla er som besökt Östermalms IP och stöttat laget under säsongen!