Rally är på plats

Var det någon som trodde att Djurgården Bandy var klara med att värva välutbildade bandyspelare som ursprungligen kommer från Villa Lidköpings verksamhet? Det var vi hur som helst inte. Efter Sebastian Larsson, Filip Fröjd och Ludvig Gustafsson är det dags att presentera nästa tillskott: Rasmus “Rally” Karlsson!

Rasmus, välkommen till Djurgården Bandy!
Tack så mycket!

Debut i helgen, och det såg ut som att det gick bra?
Ja, det var stabilt! Stabil seger och en bra laginsats. Det känns som att vi har något riktigt bra på gång i vinter.

Du fick toppa insatsen med ett vackert mål också. Du fick en bra träff på hörna.
Ja precis. Hörnskott och vanliga skott, det är min favorit så det brukar slinka in något mål per säsong på det sättet.

Då kanske vi kan hoppas på några fler hörnmål under säsongen?
Det tror jag definitivt!

Du spelade som defensiv mittfältare ganska mycket. Är det den positionen du oftast spelar på?
Ja ett par gånger under min karriär har jag spelat som defensiv mittfältare, men vanligtvis så har jag gått mer ifrån någon av halvorna men att spela som deff-mitt blir ungefär på samma sätt i uppbyggnadsfasen, men mittfältet är absolut en plats som jag trivs på.

“Kändes som ett klockrent val”

Nu när du ansluter utökas våran Lidköpingskoloni lite. Hur kommer det sig att du hamnade i Djurgården? Är det någon av killarna från Lidköping som har lockat hit dig?
Jag har haft kontakt med Sebastian Larsson som jag kände lite sedan innan, och sedan fick jag höra att det var två andra grabbar (Filip och Ludvig) från Lidköping som var på väg som jag hade lite koll på sedan tidigare, och vetat om att det är bra killar, så då kändes det som ett klockrent val att gå över till Djurgården till den här säsongen.

Då kanske vi kan få se lite Villa-spel i vinter?
Haha, ja men precis, det tror jag absolut!

Tack Rasmus, och återigen, välkommen till Djurgården!
Tack!