GT/76 starkare i snökaoset

Första kvarten gick det att spela hyfsad bandy och då var Djurgården farligare. Vi kan också ta ledningen med 1-0 genom Loheden.
Sen tilltar snöandet men domaren tar det märkliga beslutet att ändå spela 2×45 minuter, istället för 3×30.
GT känns lite hetare och skapar fler situationer. Genom ett frislag, en hörnretur och ett misstag av DIF kan de gå upp till 3-1 innan halvtid.

Andra halvlek startar bättre och vi kan snabbt reducera på hörna genom comebackande skyttekungen Johan Nilsson.
Tyvärr lyckas GT göra 4-2 genom ytterligare ett missta framför mål av DIF.
Enbart långa utkast och lyror resten av matchen och inget av lagen gör något mer mål.

Tung förlust men vi tar nya tag! Redan på fredag möter vi Norrtelje, innan det är dags för två av vinterns höjdpunkter.
Back to back mot Gustavsberg. Först hemma på ÖIP, klassisk annandagsbandy.
På nyårsafton är det dags för publikfest i och mot Gustavsberg, som alltid har fullt hus vid nyårsbandy.