Förtydligande angående skridskoskolan och skridskokul

Ett förtydligande angående skridskoskolan och skridskokul.

Det har inte varit helt tydligt på våran hemsida vad skridskoskolan och skridskokul är för något. Skridskoskolan och Skridskokul är samma sak, men med två olika namn. Förra vintern kallade vi den helt enkelt för skridskoskolan. Till vintern som kommer så har vi dock anslutit oss till Svenska bandyförbundet och skridskokul vilket gör att vi nu har två namn för våran verksamhet för de yngsta barnen.

Vi kommer från och med nu försöka hålla oss till att kalla det för skridskokul, men ordet skridskoskola kommer ibland att förekomma, men då kan ni vara medvetna om att det är samma sak. Notera att vi också har bytt namn på fliken uppe i menyraden till Skridskoskola/Skridskokul (tidigare bara “Skridskoskola”).

Vi har två olika mailadresser ni kan maila till: bandyskola@difbandy.se och djurgarden@skridskokul.se. Mail till dessa adresser hamnar i samma mailkorg, så ni behöver inte oroa er för att de inte blir lästa. Manuellt skrivna mail (svar och annan information) kommer att komma från bandyskola@difbandy.se medans autosvar (som tex. vid anmälan) kommer från djurgarden@skridskokul.se.
Har ni några frågor så kan ni också ringa till våran ansvarig för ungdomsverksamheten och skridskoskolan/skridskokul; Finn Persson på 073 999 76 86.

Anmälan till skridskokul görs här.