Börja spela bandy med oss!

Isen är sedan någon vecka klar på Östermalms IP och det betyder att våra ungdomar flyttat in på ÖIP och från och med i måndags börjat träna på hemmaplan.

Ungdomsverksamheten är något vi prioriterar i våran ambition att växa som förening. I dagsläget så är vi cirka 30 spelare i våra ungdomslag – men vi vill bli fler! I ungdomslagen så vänder vi oss till barn födda mellan 2012 och 2015, både tjejer och killar. Framför allt att få snurr på flickverksamheten med fler aktiva tjejer är något som vi skulle värdera högt!

Vi tränar på vardagar (måndagar, onsdagar (jämna veckor) och fredagar) samt enstaka pass på helgerna. Träningarna leds av Finn Persson, just nu inne på första terminen av Masterprogrammet på Gymnastik- och idrottshögskolan, och sedan tidigare med en kandidatexamen från tränarprogrammet från samma skola. Utöver Finn så har vi i och runt föreningen (framför allt A-laget som spelar i Bandyallsvenskan) flera ledare och spelare med flera års erfarenhet av elitbandy, som ibland hälsar på vid ungdomsträningarna för att dela med sig av sina erfarenheter.

Lite mer information om ungdomsbandyn finns här.