Sista poolspelet 2021

U9-laget (spelare födda 2013 och 2014) spelade på lördagen kalenderårets sista poolspel. Två matcher stod på schemat när Djurgårdens ungdomslag för första gången gästade Sollentunavallen.

DIF Bandy spelade två bra matcher mot två bra lag: Första matchen spelades mot Hammarby och till publikens glädje så gjordes det en hel del mål, och målvakterna bjöd även på några vassa räddningar.
I match två möte vi Helenelund som hade en grym målvakt! Vi lyckades ändå göra några mål, och det gjorde även Helenelund. Återigen en match helt i publikens smak med många mål och många bra räddningar från målvakterna!

Nu väntar ett uppehåll under jul och nyår. Nästa gång det är poolspel så är det återigen U9 som spelar. Då är det 3 mot 3 på Zinkensdamm den andra januari.
Den nionde januari så har vi en höjdpunkt hemma på Östermalms IP då vi arrangerar poolspel för flickor 3 mot 3.

Våran ungdomsverksamhet är fortfarande i sin linda och något som vi successivt försöker bygga upp. Vi behöver spelare till alla våra lag. Killar och tjejer, födda 2010 – 2014. Det är bra om man har lite skridskovana om man vill börja spela, men utöver det så är det enda kravet att man ska tycka att det är roligt att spela bandy! Om du har en son eller dotter som vill prova på bandy så ber vi dig höra av dig till Finn Persson: ungdom@difbandy.se.