Djurgårdsgolfen 2020

Lördagen den 4/7, då avgjordes Djurgårdsgolfen på Norråva Golfklubb ute på Värmdö. Tio deltagare var på plats och deltog och där hittades både spelare, delar av lagledning och tränarstab och styrelsemedlemmar.

Tävlingen genomfördes som en partävling där båda i laget slog ut och sedan spelade man från den bollen som låg bäst till (eller som i vissa fall, den boll som låg minst dåligt till). Förkunskaperna på spelarna varierade kraftigt då några kom med flera års erfarenhet på nacken, medans andra praktiskt taget höll i en golfklubba för allra första gången.

Lagen såg ut enligt följande:
1) Kevin Bucht och Finn Persson
2) Sebastian Loheden och Simon Ehlton
3) Hampus Nilsson och Henrik Mård
4) Magnus Forslund och Dante Lindberg
5) Olle Flensburg och Eric Runbäck

Det vinnande laget blev lag Flensburg/Runbäck som stundom spelade golf på en riktigt hög nivå!

Två individuella priser fanns det också att tävla om: Närmast flaggan på hål 16 och längsta drive på hål 17. Båda dessa plockades hem av Sebastian Lomanov Loheden. Tävlingsgeneral Hampus Nilsson la då till ytterligare en närmast flaggan tävling på hål 18, men även den togs hem av Loheden som verkligen visade var bollen skulle landa!

Stort grattis till Flensburg, Runbäck och Loheden för ett imponerande spel under dagen!

Nu har laget semester, eller egen träning som det också kallas, fram till slutet av augusti då fysträningen drar igång igen.