Seger borta mot Köping

Att möta Köping på “Krillan” är en erkänt svår uppgift, men våra blåränder åkte hem med två pinnar.

Det börjar annars lite skakigt och passningsspelet stämmer inte riktigt. Men det tar inte lång tid innan vi börjar få ordning på spelet.
1-0 genom Fredrik Edom som avslutar på en retur efter 11 min. 2-0 genom Loheden på ett lågt skott efter 17 min.
Vi fortsätter att dominera spelet och Köping känner sig tvingade att ta en timeout innan 30 min är spelade.
2-0 står sig halvleken ut. Vi är täta bakåt och borde fått in ytterligare ett par mål framåt.

1-2 kommer tidigt i andra halvlek på en straffretur, men Kaup kan nästan omgående ge oss en ny tvåmålsledning med ett skott utifrån.
Innan 55 minuter är spelade kan Kaup utöka ytterligare till 4-1.
Köping satsar allt på att störa oss högt i banan, vilket ger oss stora ytor att anfalla på. Vi skapar många farliga målchanser men är lite trubbiga framåt, samtidigt som en storspelande målvakt gör att det inte blir fler mål framåt denna dag.
Köping kan reducera till 2-4 strax innan 70 min, vilket sedan står sig matchen ut.
Vi vinner med “bara” två mål, men det var närmre både 5,6,7 och 8 mål framåt än att Köping skulle gå ikapp.

Nu avslutar vi serien med två hemmamatcher, närmast Västerås på söndag klockan 17.00.