Vinst borta mot Västerås

Andra seriematchen bjöd på en liknande matchbild som under premiärhelgen.
Vi är det klart bättre laget men Västerås stretar emot i en timma innan vi kan rinna ifrån och vinna med 8-4.

Matchen spelades i Västerås, tyvärr utomhus och inte inne i fina ABB Arena.
Isen visar sig vara riktigt dålig och det är hoppigt från första minut. Det gör det svårt för oss att få betalt för våra tekniska färdigheter.
Vi tar ledningen med både 2-0 och 3-1 innan Västerås kommer tillbaka och kvitterar till 3-3 efter 38 minuter.
En hörna strax innan halvtid gör att vi ändå kan gå till pausvila med en 4-3 ledning.

Spelet fortsätter att hacka i inledningen av andra halvlek och Västerås kan kvittera igen.
Efter en timma börjar orken tryta hos motståndarna och vi börjar få utdelning för vårt spel.
Under 15 minuter kan vi göra fyra mål och matchen är stängd.

Förutom en missad straff har vi fin utdelning på fasta situationer.