Tre matcher avklarade i Leksands Sparbank Cup

Djurgården Bandy har avverkat de tre första matcherna i Leksands Sparbank Cup. Det har givit resultatraden en vinst, en oavgjord och en förlust.

Första matchen spelades på fredagen mot hemmalaget Rättvik. Ett hemmalag som förra säsongen var ett topplag i Allsvenskan. En på förhand tuff match. Laget gör en bra match defensivt och krigade hela vägen, men Rättvik är lite bättre och vinner med 3-0.

I andra matchen spelade Djurgården mot seriekollegan Gustavsberg. Underläge med 0-1 i halvtid efter att Gustavsberg gjort mål precis före halvtid. I andra halvlek gör DIF en ruggig arbetsinsats och kvitteringen kommer genom ett långskott av Eric Runbäck, och segermålet gör Sebastian Leidstedt med 4 minuter kvar!

I andra matchen mot Falu BS U så får vi en dålig start, underläge 0-2 redan efter 10 minuter. Sebastian Larsson reducerar på straff några minuter före halvtid vilket tar oss in i matchen. Andra halvlek blir ett långt och ganska oordnat krig från Djurgårdens sida mot ett Falu U som hade riktigt bra fart vilket ger oss problem till och från. I matchens sista minut kvitterar Sebastian “Clutch” Leidstedt då han bryter en hörna och sprätter upp bollen i bortre krysset. Matchen slutar 2-2 vilket gör att Djurgården fortsatt har chans på final inför sista gruppspelsmatchen mot Borlänge 17:30.