Seriepremiär: DIF – Helenelund

Imorgon är det äntligen dags för seriepremiär för vårat A-lag. På den klassiska avslagstiden 21:00 så står de gamla antagonisterna Helenelunds IK för motståndet. Matchen spelas på grund av värmeböljan inomhus i Gubbängens skridsko- och bandyhall.

Djurgården har blandat och gett lite under försäsongen. Cupen nere i Nässjö blev spel- och resultatmässigt en besvikelse med en fjärdeplats till slut.
Bättre gick det i Ettan Supercup där man tog sig till final och till slut slog tillbaka Finspångs AIK med 4-3 efter två mål var av Arvid Kjellberg och nyförvärvet Elias Engholm.

Säsongens trupp har både breddats och spetsas sedan förra vintern. Nya spelare är nämnde Elias Engholm, och utöver honom Axel Fredriksson, Julius Abelson, Albin Pettersson, Johannes Persson, Hjalmar Nergård, Alexander Sundell, Jonas Petersson, Jonas Dyrsmeds och nu senast Klimenty Tarasenko. Dessutom så har David Bäcklund, Niklas Berglöf och Olof Bjarnald som förra säsongen spelade med B-laget varit med och tränat och matchat med A-laget.

Avslag för premiären är 21:00 söndagen den 13/11 i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Välkomna!