Säsongen 2018/2019 är över – ett stort tack till er alla!

Sammanfattning av säsongen 2018/2019
Efter 18 spelade matcher är resultatet en tredjeplats. Bra eller dåligt?
Bra sett till att årets upplaga av div 1 östra lär vara den tuffaste någonsin sett till kvalitén på lagen i topp fem. Om vi sedan väger in att vi under året har bytt ut större delen av stommen jämfört med föregående säsong så har det tagit tid att få roller att stämma och tillsammans hitta ett effektivt sätt att spela bra bandy. I slutet på säsongen stämmer spelet bättre och spetsen på det vi presterat har vart högre.

Vart är vi på väg?
Sedan omstarten från förra säsongen där vi faktisk bildade en egen förening och bröt med SBBK så har vi hela tiden jobbat efter en plan som ska ta oss till Allsvenskan. Årets säsong har vart ett steg i rätt riktning. Till nästa säsong ska vi vässa det sportsliga ytterligare så att vi blir att räkna med på riktigt. Vår kära sköld förpliktigar oss till detta, samt viljan hos alla som lägger ner massvis med ideella timmar!

Stort tack till alla!
Slutligen vill vi från Djurgårdens IF Bandy tacka alla som följt oss i vinter! Alla ni 53 som är medlemmar i 1891 klubben. Alla sponsorer samt Micke Malmqvist och Anders Frost som sköter sekretariatet. Vidare vill föreningen tacka alla barn som varit med i våran nystartade skridskoskola! Totalt har vi haft 48 anmälda barn i olika åldrar som under vintern lärt sig att åka skridskor i Djurgårdens regi på Östermals IP, vilket vi är mycket stolta och glada över.

Vill du vara med på vår resa?
Nu pågår ett hårt arbete i enlighet med vår plan för att ta nästa steg inför säsongen 2019/2020. Vår kära sköld förpliktigar oss till detta. Vi är fortfarande en nystartad förening där vi behöver all hjälp vi kan få för att växa. Vi söker alltid efter eldsjälar med Djurgårdshjärtan. Hör av dig om du vill vara involverad i vår resa mot högre serier. Mail: kontakt@difbandy.se.

Följ oss på sociala medier och håll dig uppdaterad!
Djurgårdens IF Bandy på Twitter
Djurgårdens IF Bandy på Facebook
Djurgårdens IF Bandy på Instagram

Vänliga hälsningar,
Djurgårdens IF Bandy