Östermalms IP färgas blårandigt

Vi är snart halvvägs in i december, och har med det redan hunnit avverka de tre första tillfällena av vinterns Skridskokul. Verksamheten har verkligen vuxit den här vintern: vid de tre första tillfällena så har vi snittat nästan 70 deltagare att jämföra med cirka 45 deltagare som var snittet förra vintern.

Det är otroligt häftigt att se hur snabbt alla barnen utvecklas ute på isen. Både de som kunde åka lite på egen hand sedan innan, och de som var nybörjare och knappt kunde stå upprätt vid första tillfället, men som nu tar sig fram (nästan) för egen maskin! Nu färgas också bandyplanen på Östermalms IP blårandig vid varje tillfälle, vilket vi inte tycker gör lördagsmorgnarna sämre!

Om erat barn vill lära sig åka skridskor så går det bra att ställa sig i kö till skridskogrupperna, däremot så har vi möjlighet att ta emot barn som redan kan åka skridskor lite grann på egen hand, och vill prova på bandy. Hör av er till bandyskola@difbandy.se eller djurgarden@skridskokul.se om ni vill börja/ställa er på kö/eller har några frågor.