Nyförvärv och comebacker

Under hösten så har det tillkommit lite nya spelare till Djurgården Bandy. Något som är mycket glädjande då truppen i dagsläget inte är den bredaste. Några riktiga profiler har valt att göra comeback samtidigt som ett och annat nyförvärv har tillkommit.

Den som under hösten hittills gjort störst avtryck är Sebastian Leidstedt som bidrog med flera viktiga mål i uppe i Rättvik och så sent som igår gjorde 2 mål i träningsmatchen mot GT/76. En hårt jobbande tvåvägsmittfältare som snabbt blivit en central del i vårat spel. Fortfarande lika snabb, fortfarande lika hal, och fortfarande med en lika lång klubba.

Tillbaka i laget är också Jonas Idlund. Garanterat spelaren med bäst fysik i division 1. Att köra in i Idlund är som att köra in i en brandpost. Var också med uppe i Rättvik och började efter några trevande första matcher komma mer till sin rätt i slutet av cupen. Alltid jobbig för motståndarna att möta och kommer säkert bidra både med mål och assister i vinter. Spelar i tröja nummer 10.

Tredje spelaren som har gjort comeback är nummer 37 Daniel Eriksson. Tidigare har Danne oftast hållit till på högerhalven, men kommer nu testas högre upp i planen. Har ett längre spel av hög klass. Speltekniskt väldigt begåvad med fina handleder och ett bra skott.

Comeback har även Lars Samuelsson gjort. I Lasse så får vi tillbaka ledarskap, rutin och ett stort bandykunnande. Defensiv dynamo som kan användas både som balansspelare på mitten och i mittförsvaret. Med Lasse tillbaka i laget kommer frislagsmuren garanterat aldrig hamna på fel plats.

Sist men inte minst så välkomnar vi ett nyförvärv som debuterade i gårdagens match mot GT/76. Hampus Johansson som senast spelade för Gustavsberg. Rightspelare som på träning visat upp ett bra skott och fina handleder. Spelade inte förra vintern, så behöver nog en inkörsperiod, men som från en offensiv position säkert komma leverera poäng för Djurgården den här säsongen.