Helenelund besegrade- fjärde raka segern

Efter tre raka segrar var vi inställda på tuffare motstånd när Helenelund kom på besök.
Matchen startar lite trevande från båda lagen och när vi slarvar vid ett lyft, 13 minuter in, kan Lunden ta ledningen.
Strax efter det visar Idlund vägen när han satsar fullt in i en 50/50-situation och kan slå in kvitteringen.
Efter ca 30 minuter visar Mård att gammal är äldst när han snor bollen vid mittplan och på egen hand driver upp bollen innan han sätter 2-1 med ett vinkelskott.
Kaup bjuder sedan Lunden-försvaret på några snabba dragningar innan han i skäret skjuter in 3-1.
Vi kontrollerar större delen av första 45 och går till vila med ledning 3-1.

Andra halvlek hinner knappt starta innan matchens snyggaste anfall avslutas med att Idlund smäller in 4-1.
Kaup gör 5-1 på retur och vi kontrollerar matchen totalt.
Lunden tar timeout och försöker gå upp och trycka högt på oss, utan att det blir oroligt mer än någon enstaka situation.
Med 30 minuter kvar gör Kaup sitt tredje, 6-1, och matchen känns avgjord.
Strax innan full tid gör Samuel sitt första seriemål för Djurgården och matchen summeras till 7-1.

Väl genomförd match som vi dominerar från kvitteringen till slutsignal.
Hela laget spelar på en hög nivå där Kaup och Idlund visar spetskvalitet framåt. Bakåt gör målvakts-Dante sin första seriematch och tillsammans med libero Sebbe dominerar han i försvaret.

Matchrapport

Nästa söndag ställs vi sannolikt mot den största utmaningen i den här serien, Nitro Nora på bortaplan.
Nora har också gått rent första fyra matcherna och dessutom smällt in hela 53 mål.