Försäsongen 2019

Den 12’e augusti återsamlades Djurgården Bandy efter sommarledigheten, och rekordtidigt (?) för att vara Djurgården så var det ispremiär. 21:00 i Childhood-hallen ute på Lidingö klev laget på isen och även om det naturligtvis var lite rostigt och timing var sådär från och till så var det en ispremiär som lämnades med positiva intryck. Några av nyförvärven var på plats medan några ansluter de närmaste veckorna.

Några träningsmatcher är inbokade. Redan den 24/8 finns det en möjlighet att se laget “in action” då TB Västerås står för motståndet i ABB Arena i Västerås. Avslag 14:20.

Ytterligare två matcher ligger med i schemat: Tranås den 2/11 (preliminärt) och Derby den 8/11. Båda matcherna spelas på bortaplan. Dessutom kommer Djurgården spela Rättvik cup helgen den 11-13/10. Spelschema för cupen kommer att publiceras när det är färdigställt. Samma sak gäller för spelschemat för division 1 östra, det kommer att läggas ut på hemsidan då det är helt färdigställt.

Laget jobbar på att få till ytterligare några träningsmatcher. Håll koll på hemsidan och våra sociala medier för uppdateringar.