Förlust på nyårsafton

Det blev ingen rolig avslutning på året när Gustavsberg lyckades vinna inför nära 1000 personer på läktarna.

Matchen börjar ganska avvaktande och det tar nästa en halvtimma innan första målet kommer, det är Gustavsberg som gör det, 1-0 på hörna.
Vi kan efter ca fem minuter kvittera genom ett fint avslut från Kaup där han sprätter upp bollen i taket.
Strax innan halvtid kan Gustavsberg göra 2-1, som också blir halvtidsresultat.

Matchen fortsätter att vara jämn men det är Gustavsberg som utökar till 3-1 efter ca 60 min.
Timeout efter ca 70min får önskad effekt och vi kan direkt reducera till 2-3 genom Idlund och får med oss en straff bara minuter senare.
Tyvärr missar vi straffen och vi tappar energi samtidigt som Gustavsberg höjer sig.
Vi drabbas av två utvisningar som hemmalaget kan nyttja två gånger om, vilket ger slutresultatet 5-2.