Dubbla nyförvärv till Djurgården Bandy

Djurgårdens IF Bandy kan med glädje presentera de två första nyförvärven inför säsongen 2019/20!

Den första spelaren att bli klar för Djurgården är den offensiva spelaren Bill Säfström. Bill är född -00 och har de tre senaste säsongerna gått i skolan uppe i Edsbyn och där även representerat Edsbyns IF’s juniorlag. Från de tre åren i Edsbyn så kan Bill bland annat vissa upp ett SM-silver från U18 under sitt andra år. Åren innan bandygymnasiet så spelade Bill med moderklubben Spånga/Bromsten BK där han var den klart lysande stjärnan i klubbens lag för spelare födda 2000.

Bill kommer även att stå på utvecklingsavtal med IK Tellus och kommer således även kunna få matchning i allsvenskan.

Den andra spelare som vi plockar in i truppen är Lukas Fransson Tidetorp. Lukas är en kreativ mittfältare som spenderade större delen av föregående säsong med Västanfors i allsvenskan. Han började dock säsongen i AIK och hann även med en handfull matcher med Djurgården i början av vintern.

Lukas är ursprungligen från Hammarbys ungdomsorganisation, men gick bandygymnasium nere i Vetlanda. Med Vetlanda så vann han en hel hög med SM-guld på juniornivå och han hann även med spel i elitserien med representationslaget. Lukas är född -97 och det är således en för åldern mycket rutinerad och meriterad spelare som vi får in i laget.

Vi välkomnar både Bill Säfström och Lukas Fransson Tidetorp till Djurgårdens IF Bandy!