DIF Bandy – Örebro SK U 11-0

Gubbängens skridsko- och bandyhall
Söndag 07/11, 19:00

Matchstatistik

Seriepremiären mot Örebro flyttades först från Östermalms IP till Bandyhallen på Gubbängen på grund av att vi inte har någon is på ÖIP ännu. Sedan flyttades den ytterligare 20 minuter då Örebro fastnade i trafik på väg till Stockholm och kom till arenan först en halvtimme före match.

Oavsett gästernas uppladdning med med flera timmar i buss och ingen uppvärmning så vad Djurgården det klart bättre laget den här kvällen. Arvid Kjellberg gjorde 1-0 på lagets första hörna redan efter 3 minuter och efter det så var det inte så mycket att snacka om.

Djurgården är kanske något ineffektiva men kontrollerar matchen i 90 minuter. Flera spelare är med och bidrar till målfabrikationen; enbart tre av utespelarna var inte med i poängprotokollet. Dessutom bidrog våran målvakt för dagen, Kevin Bucht, med en assist och en hållen nolla.

“Serieledare i två timmar”

En bra start på seriespelet, och laget hann ligga i topp av serien i två timmar ungefär. Sedan hade Gustavsberg kört över Spånga med hela 17-1. Övriga matcher i första omgången gav vinster för GT/76, Helenelund och Västerås Bandy.