Cormac inför säsongens första match

15:20 (OBS! Ny starttid!) är det avslag för säsongens första match mellan GT/76 IK och Djurgårdens IF. Det innebär också Cormac Åhlström-Horgans debut som huvudtränare. Här är hans tankar inför säsongens första match där han bland annat får använda nyförvärvet Ludvig Gustafsson.

Cormac hur känns det inför säsongens första match?
Det känns bra. Jag hade mitt livs första taktikgenomgång precis. Men det är knappt så att jag behöver säga någonting. Grabbarna har redan bra koll!

“Jag vill vinna”

Vad har du för förväntningar inför första matchen?
Inga alls egentligen, men jag är här för att vi ska vinna. Jag vill inte att vi ska åka runt och säga att vi gjorde vårat bästa och att spelet satt, men att resultatet inte kom. Jag vill att vi ska vinna och i längden förväntar jag mig att vi ska vinna med det laget som vi har. Sen kanske vi inte alltid räcker till nu i början, men vi har ett bra lag som kommer vara svårslaget.

GT/76, har du någon koll på dom eller blir det en glad överraskning?
Nja, jag pratade med Mikael Björk (tränare i IK Tellus) och han skulle vara med på söndag och det är enda spelaren jag kan så det blir en ren överraskning vad vi kommer att möta för lag!

Då ser vi fram emot att möta Björk och ett överraskningsgäng. Säsongens första match – stort lycka till!
Tack så mycket!

Publikinformation:
GT/76 kommer att släppa in publik till söndagens match. Dock gäller fortfarande taket på 300 åskådare, så kom i tid!