Blandad kompott i helgen

Två matcher på två dagar.

Första fighten spelades på Tingvalla mot klassiska Boltic. Första halvlek i var något av det bästa vi sett blåränderna prestera under säsongen. Med stor delaktighet och resolut försvarsspel stod det 2-3 på tavlan i paus.

Andra halvlek blir en annan historia med mycket utvisningar som bjöd hemmalaget på mycket hörnor. Hörnor visade sig vara Boltics trufkort. 3 av 4 mål från deras sida var just hörnmål. Lyckligtvis så lyckas Pontus Nordenfors sätta dit kvitteringen i slutminuterna till 4-4. Så en poäng mot ett lag som har målsättningen att ta sig till Elitserien får vi vara nöjda med.

Match två var dock inte lika rolig. Här möter vi Lidköpings AIK. Hafsigt och ostrukturerat spel sätter blåränderna i 3-0 underläge redan efter 27 minuter. Sedan börjar utvisningarna komma igen. Pausresultatet skrivs till 3-1.

Andra halvlek blir inte mycket bättre. Slutresultatet skrivs till 6-2.

Nu får vi vänta ända tills 6:e december innan nästa match går av stapeln. Falu BS på Lugnet står på menyn då. Ett BS som knyckte två poäng från toppkandidaten Nässjö i helgen.