Anmälan till skridskokul 2021/22 öppen!

Idag så har vi öppnat anmälan till skridskokul säsongen 2021/22!

Skridskokul kommer som vanligt att hållas mitt i stan, på vackra Östermalms IP. Och Djurgården Bandy skickar som vanligt ut ett rutinerat och meriterat ledarteam för att hjälpa era barn att lära sig att åka skridskor och spela bandy under roliga former!

Schema för säsongen kommer senare under hösten.

Kostnaden för skridskokul 2021/22 är 1350 kronor.

Läs all information om skridskokul innan du anmäler ditt eller dina barn!

Här anmäler du ditt eller dina barn till skridskokul!

Finn Persson, nu är anmälan öppen!
Ja det är den, och det känns väldigt bra!

Det är fortfarande några månader kvar, men vad har du för förväntningar på vinterns skridskokul?
Att vi fortsätter utvecklas. Vi fick ett jättelyft förra vintern, bland annat genom ett antal nya ledare och samarbetspartners som gjorde att vi kunde vässa verksamheten. Vi siktar såklart på att fortsätta på den inslagna vägen. Sen så hoppas jag såklart att jag får träffa och lära känna ännu fler barn och föräldrar än förra vintern!

Några nyheter till vintern?
Det är framför allt tröjan som alla deltagare som anmäler sig kommer att få (notera: ej prova på, tröjan får man när man anmält sig till hela säsongen). Det blir en replika av våran A-lagströja, men med några mindre olikheter. I grunden är det dock samma vackra tröja; blårandig med Djurgårdsskölden på!

“Anmäl er”

Vill du hälsa något till alla barn och föräldrar som funderar på om de ska anmäla sig till skridskokul?
Anmäl er! Det går utmärkt att prova på en gång utan kostnad. Och jag hoppas att vi ses i vinter för det här kommer på flera sätt bli en fantastiskt rolig säsong!